کاربردها:
این نوع کابل ترکیبی از کابل کواکسیال RG59 برای ضبط تصاویر توسط دوربین و کابل قدرت برای انتقال برق میباشد.
از کابل کواکسیال جهت نظارت و کنترل مکانهای صنعتی، مجتمعهای تجاری، فرودگاهها و ... به کار میرود.
ویژگیها:
- نوع کابل: (CCTV (A
- جنس هادی: مس آنیل ساده یا قلع اندود شده
- محدوده دمایی: 30- تا 70+ درجه سانتیگراد
- ساختار لایهها:
Cu/FPE/Al Foil/CWB/PET + Cu/HDPE /Al Foil/PE
- حداقل مقاومت عایقی: 63.166 Ω/Km
- کلاس هادی: 1
- عایق: پلیاتیلن یکپارچه
- شیلد 1: یک لایه فویل آلومینیوم به صورت طولی یا عرضی
- شیلد 2: بافت مسی ساده با درصد پوششدهی 60%
- تعداد و قطر نامی هادی کابل کواکسیال: 0.6*1 میلیمتر
- جنس هادی کابل کواکسیال: CU
- ضخامت نامی عایق کابل کواکسیال: 1.3 میلیمتر
- قطر نامی روی عایق کابل کواکسیال: 3.3 میلیمتر
- قطر خارجی نامی کابل کواکسیال: 4 میلیمتر
- کلاس هادی: 5
- عایق: آمیزه HDPE
- شیلد کلی: یک لایه فویل آلومینیوم روی کل رشتهها و کابل کواکسیال
- رنگ رشتهها: مشکی، قرمز
- جنس روکش نهایی: آمیزه PVC نوع ST1
- رنگ روکش نهایی: طوسی
- تعداد و قطر نامی هادی کابل برق: 0.145*14 میلیمتر
- ضخامت نامی عایق کابل برق: 0.6 میلیمتر
- ضخامت نامی روکش کابل برق: 1 میلیمتر
- قطر خارجی نامی کابل برق: 8 میلیمتر
استانداردها:
JIS C 3501
MIL C 17
IEC 60096
تاریخچه محصول:
تاریخچه سیم و کابل برمیگردد به سال ۱۸۳۰ که اولین بار کشتیرانان از کابل به عنوان ابزار کاری خود استفاده میکردند.
البته اکثر استفاده از کابل در آن زمان در کشتیرانی برای استفادههای دیگری بود. اما با پیشرفت علم سیم به کار گرفته شد و هادی آن از مس بود.
در سال ۱۸۷۶ اندیشه تولید کابل با روکش لاستیکی به مرحله اجرا درآمد. در این مرحله چند رشته سیم مسی را به هم تابیده و با نوعی کائوچوی طبیعی به نام گوتاپرچا روکش میکردند.
فرآیند ساخت کابل بدین شکل بود که ابتدا یک ماده عایق گیاهی را به دور رسانا پیچیده آن را در دمای ۱۳۰ تا ۱۴۰ درجه سانتیگراد خشک و سپس آن را با مواد روغنی، رزین یا
موم اشباع میکردند و سرانجام با سرب روکش مینمودند. اما در سال ۱۸۸۷ شیمیدانها از راه سنتز مواد، موفق به تهیه عایقی جدید به نام باکلیت شدند که ارزانتر از لاستیک بود.
در همین دوران شبکههای با ولتاژ بالاتر نیز جای خود را باز کرده بودند به طوری که در سال ۱۸۹۸ نخستین کابل ۱۰ کیلوولت سه رشتهای، برای یک شبکه برق متناوب سه فاز ساخته شد.
در سال ۱۹۳۵ یک کارشناس سوئیسی به نام بورل با قراردادن دو الکترود در داخل روغن و با گذاشتن لایههای مختلفی از کاغذهای عایق در میان دو الکترود ولتاژ شکست این مواد را اندازهگیری کرد
و نشان داد که با بهبود شرایط ساخت کیفیت عایقهای کاغذی بالا میرود و میتوان آنها را در ولتاژهای بالاتر به کار گرفت.
تاریخچه شرکت:
در سالهای نخست پس از انقلاب، در زمانی كه عرصه صنعت كشور از شركتهای غربی، نمايندگیهای آنها و مديران با تجربه ايرانی خالی شده بود، اكثر صنايع از جمله صنعت توليد سيم و كابل در شرايط نامطلوبی به سر میبردند. در همين دوران و به تاريخ 27 دی ماه 1360، شركت سيميا، با همفكری و مشاركت سهامداران فعلی تاسيس شد.
در آغاز، نام الكتريكال وايرز به ثبت رسيد وليكن چندی بعد و در راستای فارسيسازی اسامی شركتها، نام زيبای "سيميا" براي اين شركت انتخاب و ثبت شد. سيميا در لغت به معنای " علم به اموری است كه انسان را متمكن میسازد " كه ضمن جلب توجه شنونده به ماهيت توليدات اين شركت (يعنی سيم و كابل) نام شركت را نيز معنادار مینمايد.
در ابتدا، محل اوليه كارخانه يک سالن 480 متری واقع در اسلامشهر بود كه در آن با دو خط كشش اكسترودر اقدام به توليد انواع سيمهای ساختمانی میشد. كار با 10 نفر پرسنل شروع شد و پس از گذشت زمان اين تعداد به 30 نفر افزايش يافت كه قادر بودند ساليانه 1500 تن سيم مفتولی توليد كنند.
مديريت شركت سيميا همواره معتقد بوده كه محصولات اين شركت بايد بهترين كيفيت ممكن را براي مصرف كننده داشته باشند لذا با وجود امكانات محدود و كمبود جا، يكی از اولين اقدامات انجام شده، تجهيز آزمايشگاهی براي انجام آزمون بر روی محصولات توليدی و اطمينان از كيفيت آنها بود.
شركت سيميا مانند هر شركت معتبر و پويا در طول حيات خود گام به گام مراحل رشد را تجربه نموده است.
در سال 1372 محل كارخانه به نصير آباد در نزديكي رباط كريم منتقل شد كه در بدو انتقال در زمينی به مساحت 2000 مترمربع و سالنی به مساحت 600 مترمربع مستقر گرديد اما به تدريج با افزودن زمينهای اطراف كارخانه و ساخت سالنهای جديد، كارخانه سيميا با 9000 مترمربع زمين، 3600 مترمربع سالن و حدود 130 نفر پرسنل به ظرفيت توليد 5100 تن سيم و كابل در سال رسيد.
در همان ايام دفتر مركزي شركت سيميا نيز در فضايی به وسعت 120 مترمربع با 8 نفر پرسنل در خيابان سهروردی تهران واقع شده بود.
از آنجا كه برنامهريزیهای هييت مديره و مدير عامل شركت سيميا بر پايه رشد مستمر بنا شده بود لذا با توجه به كمبود فضا در كارخانه و دفتر مركزی، تفكر انتقال به محل جديد با مساحت بيشتر و امكانات بهتر شكل گرفت. در سال 84 پيرو بررسيهای به عمل آمده و در نظر گرفتن عواملی همچون نزديک بودن به تهران و استفاده از مزايای شهرکهای صنعتی و امكان به كارگيری منابع انسانی با بهرهوری بالا، شهرک صنعتی سپهر در نزديكی نظر آباد واقع در 90 كيلومتری غرب تهران جهت احداث كارخانه جديد سيميا انتخاب شد. كارخانه جديد سيميا در زمينی به وسعت 30000 مترمربع با 10000 مترمربع سالن توليد، 720 مترمربع بنای اداری و بيش از 12000 مترمربع انبار سرپوشيده و روباز در سال 1390 افتتاح گرديد.
در سال 1385 محل جديدی نيز در تهران خيابان دكتر بهشتی (عباس آباد)، خيابان پاكستان براي دفتر مركزي شركت سيميا تعيين گرديد كه مراحل ساخت آن در سال 89 به اتمام رسيد.
هم اكنون كارخانه سيميا با ظرفيت توليد ساليانه بيش از 12000 تن انواع سيم و كابل برق و مخابراتی و ابزار دقيق و با بكارگيری بيش از 170 نفر پرسنل توانمند و متخصص در كارخانه و دفتر مركزی، قادر به توليد حدود 850 نوع و سايز از سيم و كابلهای مختلف میباشد.
در حال حاضر كارخانه سيميا با ماشينآلات متنوعی از بهترين توليدكنندگان اروپايی با تكنولوژی روز دنيا شامل دستگاههای كشش راد مس و آلومينيوم و مولتی وايرهای 12 و 16 سيمه، دستگاههای كشش مديوم و فاين، بانچر، استرندر، درام تويستر، اكسترودر و... به فعاليت خود ادامه میدهد.
با توجه به نگرش مديريت شركت سيميا در خصوص حفظ و بهبود مستمر كيفيت، آزمايشگاهی بسيار مجهز در مساحت 250 مترمربع با تكنولوژی روز در محل كارخانه راهاندازی شده كه به عنوان آزمايشگاه همكار سازمان استاندارد در سطح كشور فعاليت مینمايد.