کاربردها:
استفاده از این نوع چسب رازی در صنایع مختلف رایج است. در کشور ما نیز از این نوع چسب در صنایعی چون، لوله و اتصالات پیویسی استفاده میشود.
این محصول جهت کاربردهای ظریف و کابینتهای PVC، چسباندن انواع پروفیل، چسباندن انواع لولههای آب و فاضلاب کاربرد دارد.
ویژگیها:
- تعداد در کارتن: 72
- نوع کارکرد چسب پیویسی رازی چون نوعی چسب محلول در حلال است بدین صورت است که حلال پس از چسباندن دو قطعه از آن خارج میشود و با جذبشدن و یا تبخیر حلال اتصال دو قطعه میسر میشود.
- حجم تیوپ: 50 سیسی
- رنگ: شفاف
- ویسکوزیته در دمای 25 درجه: 3500±1000
- وزن مخصوص: 0/84±0/2 گرم بر سانتیمتر مکعب
- درصد جامد: 18±2
- قدرت چسبندگی بعد از 24 ساعت: حداقل 35 نیوتن بر سانتیمتر مربع (حداقل 5 بعد از 3 ساعت)
- انبارش محصول: در ظرف بسته و درجه حرارت 5 تا 30 درجه در محیط خشک و خنک دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری شود.
- خاموش کنندهها به هنگام آتشسوزی: گاز CO2، آب، کف
- مدت زمان انقضای محصول: 14 ماه
نکات کاربردی و موارد مصرف:
جهت استفاده از چسب پیویسی رازی، در مرحله اول، سطوح اتصال را کاملاً تمیز نمایید و در گام بعدی چسب پیویسی را به صورت لایه نازکی بر روی آن پخش نمائید سعی شود که در انتهای لوله مقدار بیشتری چسب قرار گیرد. لوله و اتصال را بدون هیچگونه چرخشی تا رسیدن لبه لوله به انتهای اتصال داخل یکدیگر نمائید و برای چند ثانیه، بدون حرکت نگهدارید تا گیرایش اولیه بهدست آید. اتصال دو سطح پس از 5 دقیقه کاملاً محکم میشود.
این نوع چسب به شدت قابل اشتعال است، لذا در محل استفاده آن از کشیدن سیگار و ایجاد جرقه یا آتش جداً خودداری نمائید. به منظور محافظت از سیستم تنفسی حتماً در محل از تهویه مناسب استفاده گردد. در صورت تماس با چشم سریعاً چشمها را با مقدار زیادی آب بشوئید و به پزشک مراجعه نمائید.
نکات ایمنی و شرایط نگهداری:
در ظرف بسته و درجه حرارت 5 تا 30 درجه در محیط خشک و خنک دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری شود.
استانداردها:
شركت شيميایی رازی با نام تجاری چسب رازی بزرگترین تولیدكننده انواع چسبهای صنعتی و خانگی، رزینهای صنعتی و پلی ونیل استات در ایران است كه موفق به اخذ كاربری مهر استاندارد و نیز استاندارد بینالمللی کیفیت ISO 9001 :2008 از شرکت QS سوئیس برای محصولات خود گردیده است.
تاریخچه محصول:
چسبها توسط مصریان برای ترکیب ابزارهایی برای نگهداری یادداشتها و حتی ایجاد پاپیروس نیز استفاده میشدند، درحالیکه چسب در مقبرههای فراعنه مصری کشف شده است که قدمت آن به 2500 سال پیش باز میگردد.
استفاده از چسب در امپراطوری یونان و روم امری عادی بود و آنها برای اینکه از عهده کارهای روزانه برآیند و حتی در پروژههای بزرگ ساختوساز محبوبیت زیادی به دست آورند. موزاییکهای کف و دیوارهای کاشیکاری شده رومی با موادی چسبانده شده که امروز هنوز دستنخورده و محکم برجای مانده است.
چسبها در آن زمان از پوست حیوانات، بافت همبند و حیوانات سمدار ایجاد میشدند. چسبها در دهه 1930 که ظهور شیمی و صنعت مدرن است، شکوفا شدهاند. در این دوره چسبهای صنعتی متولد شدهاند. در واقع دانشمندان با استفاده از دانش خود از انقلاب پلاستیک توانستند چسبهای رزینی ترکیبی ایجاد کنند.
تاریخچه شرکت:
گروه صنعتی رازی در سال 1359 پایهریزی شد و این ایده ابتدا با تشکیل شرکت شیمیایی رازی برای تولید انواع چسبهای صنعتی و خانگی شکل گرفت که در سال 1361 به تولید رسید.
شرکت شیمیایی رازی سالیانه 18000 تن چسب تولید میکند. در سال بعد ایده تولید تایر با تاسیس شرکت آرتاویل تایر شکل گرفت و سپس شرکتهای کیان شیمی و کیمیا رزین برای تولید انواع مواد شیمیایی ساخته شدند.
سهام اصلی شرکتهای جام دارو و لاستیک یزد نیز به مرور خریداری و این دو شرکت به کارخانجات گروه صنعتی رازی اضافه شدند. رسالت گروه صنعتی رازی تولید کالای با کیفیت میباشد.