رزین آب‌بندی آکسون مدل NAX-ACC

30,187,080

رنگ مقاوم به حریق سلولزی بر پایه آب آکسون مدل NAX-FP

85,597,142

رنگ سیلیکونی حربا مدل TWI

16,170,000

کاربرد:

این محصول رزینی پلیمری بوده و جهت افزایش قابلیت چسبندگی سطوح تحت عنوان پرایمر مورد استفاده قرار می‌گیرد. NAX-ACC در سطوح داخلی و خارجی سازه مثل دیوار گچی، بتنی، چوبی، سرامیکی و سنگی مناسب است. همچنین این محصول به صورت ویژه به عنوان پرایمر پوشش سیمانی ضدحریق (NAX-CB) نیز به کار می‌رود.

ویژگی و مزایا:

- رنگ: شفاف - نوع محصول: پلیمری - تولیدکننده-مبدأ: نانو عایق آکسون-ایران - واحد: بسته‌بندی 20 کیلوگرمی - حداقل زمان ارسال کالا: 4 روز کاری - حداقل مقدار سفارش: 2 بسته 20 کیلوگرمی - ماندگاری: 6 ماه در دمای 25 درجه سانتی‌گراد - غیرقابل اشتعال - سازگار با محیط زیست - بالا برنده چسبندگی - قابلیت رقیق‌سازی با آب

نحوه مصرف:

- میزان مصرف این ضدترک با توجه به سطح مورد نظر و میزان نفوذ پذیری آن متفاوت است. - نسبت اختلاط با آب‌بندی سطح: 2 به 1   نسبت اختلاط با گچ: 2 به 1   نسبت اختلاط با سیمان: 2 به 1   نسبت اختلاط با ماسه: 2 به 1   نسبت اختلاط با پوشش سیمانی ضدحریق: 20 به 1 - برای آب‌بندی سطوح، NAX-ACC را می‌توان با نسبت 2 به 1 با آب اختلاط نمود. بدیهی است رقیق‌سازی در کیفیت آب‌بندی اثرگذار است. - هر 1 لیتر از این محصول برای آب‌بندی مساحت 2 تا 5 مترمربع کافی است. (بسته به شرایط و ضخامت، میزان مصرف متفاوت است.) - ضخامت لایه‌ی اجرا شده بر اساس کاربری می‌تواند متغیر باشد و رقیق کردن محصول در زمان خشک‌شدن اثرگذار است. - سطح مورد نظر می‌بایست خشک و عاری از گردوغبار، روغن، گریس، شیره و ... باشد. - پیش از مصرف بهتر است، از سنباده‌زنی سبک با مواد ساینده‌ی مناسب استفاده شده و سطح از هر نوع از مواد پاک گردد.

درباره تولیدکننده:

شرکت دانش‌بنیان صنایع نانو عایق آکسون در سال 1391 تأسیس شد. با توجه به بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی، عایق حرارتی و گرمایشی اولین محصول این کارخانه با نام تجاری آکسون تولید گردید. محصولی که مشابه نمونه خارجی بوده و نتایج حاصل از پژوهش و ساخت آن توانست سبب تولید آن بر پایه دانش فنی بومی شود. محصولات این کارخانه در ضدحریق‌سازی ساختمان‌های سازه فلزی کاربرد داشته و سبب جلوگیری از تلفات جانی و خسارات می‌گردد.

کاربرد:

پوششی آکریلیک محلول در آب، که جهت محافظت سازه‌های فولادی در برابر آتش سلولزی استفاده می‌گردد. به عنوان لایه پوششی میانی یا نهایی در محیط‌های بسته مستقیماً روی سازه فولادی قابل استفاده می‌باشد.
همچنین به عنوان سیستم حفاظت در برابر آتش پف‌شونده برای سازه‌های فولادی و فلزی طراحی شده است. برای محافظت تا 180 دقیقه از تیرهای برشی، ستون‌ها و حفره‌ها نیز کاربردی می‌باشد.

ویژگی و مزایا:

- رنگ: سفید - نوع محصول: مقاوم به حریق - تولیدکننده-مبدأ: نانو عایق آکسون-ایران - واحد: بسته‌بندی 22 کیلوگرمی - حداقل زمان ارسال کالا: 4 روز کاری - حداقل مقدار سفارش: 2 بسته 22 کیلوگرمی - غیر قابل اشتعال - سازگار با محیط زیست - بی‌خطر در تماس با پوست و غیرسمی

نحوه مصرف:

- روش استفاده: پیستوله، ایرلس یا استفاده از قلمو و غلتک - سطح مورد نظر می‌بایست خشک و عاری از گردوغبار، روغن، گریس، شیره و ... باشد. - پیش از مصرف بهتر است، از سنباده‌زنی سبک با مواد ساینده‌ی مناسب استفاده شده و سطح از هر نوع از مواد پاک گردد. - خشک شدن سطحی (قابل لمس) در دمای 10 درجه سانتی‌گراد: 3 ساعت - خشک شدن سطحی (قابل لمس) در دمای 23 درجه سانتی‌گراد: 1 ساعت - خشک شدن سطحی (قابل لمس) در دمای 40 درجه سانتی‌گراد: 1 ساعت - خشک شدن عمقی در دمای 10 درجه سانتی‌گراد: 12 ساعت
- خشک شدن عمقی در دمای 23 درجه سانتی‌گراد: 4 ساعت - خشک شدن عمقی در دمای 40 درجه سانتی‌گراد: 2 ساعت - حداقل زمان خشک شدن برای اجرای لایه‌ی بعدی در دمای 10 درجه سانتی‌گراد: 12 ساعت - حداقل زمان خشک شدن برای اجرای لایه‌ی بعدی در دمای 23 درجه سانتی‌گراد: 6 ساعت - حداقل زمان خشک شدن برای اجرای لایه‌ی بعدی در دمای 40 درجه سانتی‌گراد: 4 ساعت - زمان‌های خشک شدن با ضخامت 1000 میکرومتر تحت دمای کنترل شده و رطوبت نسبی زیر %80  اندازه‌گیری شده است. - ضخامت لایه بر اساس کاربری طراحی شده، می‌تواند متغیر باشد و رقیق کردن محصول در زمان خشک شدن تأثیرگذار است.

درباره تولیدکننده:

شرکت دانش‌بنیان صنایع نانو عایق آکسون در سال 1391 تأسیس شد. با توجه به بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی، عایق حرارتی و گرمایشی اولین محصول این کارخانه با نام تجاری آکسون تولید گردید. محصولی که مشابه نمونه خارجی بوده و نتایج حاصل از پژوهش و ساخت آن توانست سبب تولید آن بر پایه دانش فنی بومی شود. محصولات این کارخانه در ضدحریق‌سازی ساختمان‌های سازه فلزی کاربرد داشته و سبب جلوگیری از تلفات جانی و خسارات می‌گردد.

کاربردها:

رنگ عایق TWI ایندی مطابق با تکنولوژی روز اروپا بر پایه رزین‌های امولسیونی اکرولیک و متیل اکریلات ساخته شده و محلول در آب می‌باشد. این محصول پس از خشک شدن، در برابر رطوبت کاملاً مقاوم است. به دلیل محلول بودن در آب اشتعال ناپذیر، کاملاً بهداشتی و غیرمضر است. TWI پس از اجرا به یک لایه الاستیکی تبدیل و به دلیل خاصیت کشسانی، تحمل انقباض و انبساط بالایی دارد و در مقابل تغییرات دما مقاوم است. رنگ عایق TWI در ترک‌های سطوح بتنی نفوذ کرده و بتن را واترپروف می‌کند.

ویژگی‌ها:

- وزن بسته‌بندی: سطل پلاستیکی 10 کیلویی  - فام: سفید
 - پایه: آب
-  نوع رزین: اکرولیک الاستومریک
- براقیت: نیمه مات
- تعداد اجزا: یک جزئی - استحکام فشاری: 16 مگاپاسکال - استحکام کششی: 12 مگاپاسکال - استحکام خمشی: 6 مگاپاسکال - سختی: 60 - مقاومت به ضربه: 4 کیلوژول بر متر - مقاومت چسبندگی: 14 مگاپاکسال - مقاومت حرارتی: 180±50- - اشتعال‌پذیری: %0 - مقاومت یووی: %100
- دانسیته: 0/1±1/5 گرم بر سانتی‌متر مکعب
- زمان خشک شدن سطحی: حداقل 1 ساعت
- زمان خشک شدن کامل: حداقل 6 ساعت
- حصول مقاومت در برابر آب: حداقل 24 ساعت
- سطح پوشش هر کیلوگرم: 2-1 مترمربع برحسب ضخامت - خاصیت الاستیکی و قابلیت انعطاف‌پذیری، قابلیت شست‌وشو، ضدخزه و جلبک، نفوذ و چسبندگی عالی - مقاومت بالا در برابر رانش‌های سازه، مقاوم در برابر رطوبت و باران اسیدی، مقاوم در برابر گرما و سرما - اجرای آسان، سریع، یکنواخت و ترمیم ساده، سطح پوشش مناسب، مقرون به صرفه و اقتصادی

روش اجرا:

زیرکار عاری از رطوبت، خاک، چربی و هرگونه پوششی باشد. بخش‌های سست از روی سطح برداشته شود. ترک‌های عمیق، درزها و محل‌های اتصال با بتونه مخصوص ترمیم شود. گوشه‌ها، کناره‌ها و کنج‌ها ماهیچه‌کشی گردد. اجرا در دو مرحله انجام می‌گردد. جهت حصول کیفیت برتر اجرای یک لایه پرایمر TWI جهت سطح زیرکار مطلوب است. لایه اول (لایه‌‎ی نفوذی): رنگ عایق TWI با %20 آب رقیق شود و بر روی کل سطح اجرا گردد. لایه دوم ( لایه‌ی پوششی): پس از 8 ساعت از اجرای لایه اول (لایه نفوذی)، رنگ عایق TWI به‌صورت غلیظ اجرا گردد. ​در صورت اجرای رنگ عایق TWI فقط بر روی سطوح افقی، می‌توان بین دو لایه از الیاف مخصوص (تیشو) استفاده کرد.

استانداردها:

دارای تأییدیه‌های وندور وزارت نفت، شرکت ملی گاز ایران، سازمان صنایع دفاع، آزمایشگاه شرکت ملی نفت ایران، آزمایشگاه وزارت راه و شهرسازی، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مرکز الکتروشیمی دانشگاه تهران، دانشگاه پلی‌تکنیک تهران امیرکبیر، مرکز پژوهش‌های متالوژی رازی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی

تاریخچه شرکت:

گروه تولیدی حربا از 1370 در خصوص کنترل خوردگی فلز و بتن تحقیقات خود را آغاز و با بهره‌گیری از علوم پیشرفته ایزولاسیون تولید را آغاز کرد. با افتخار به عنوان تنها تولید‌کننده متریال موم پرایمر در ایران شروع به فعالیت نمود و جای خالی این محصول وارداتی را در صنعت ایران پر کرد. موم پرایمرهای حربا با نام تجاری ایندی تنها متریال موجود در کشور هستند که بر پایه مواد معدنی و پلیمری مدیفای به وسیله یک راکتور با قابلیت تولید انبوه در یک پارت، با حجم 40 تن تولید می‌شوند.