شیر روشویی الکترونیکی KWC مدل اوا 75,075,000 |
شیر روشویی پایه بلند درخشان مدل کاج 0 |
0 |
---|---|---|
کاربردها:
شیر روشویی الکترونیکی
ویژگیها:
- رنگ: کروم
- سیستم نوری ®Advanced Light Technology
- LED آبی و قرمز
- سنسور الکترونیکی هوشمند قابل برنامهریزی
- مشخصات باطری: 6 ولت DC
- مشخصات آداپتور: 220 به 6 ولت AC/DC
- مدت زمان جریان آب: 0.5 تا 4 ثانیه
- حداکثر دمای آب: تا 80 درجه سانتیگراد
- نمایشگر هشدار اتمام باطری
- دامنه سنسور: 18 تا 22 سانتیمتر
- آبفشان Neoperl-Cache
- آبدهی 12 لیتر در دقیقه
- شلنگ پیسوار Ultra-flex ساخت Mateu اسپانیا
این محصول را میتوانید از هایپرساز سفارش دهید.
استانداردها:
- دارای استاندارد ملی ایران
- دارای نشان مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن
- دارای نشان CE
- دارای نشان SVGW SSIGE
- دارای نشان ISO10002 و ISO18001 و ISO14001 و ISO9001
تاریخچه محصول:
تاریخچه شیرآلات به دوران باستان بر میگردد. ۷۰۰ سال پیش از میلاد مسیح، از لولهکشی و شیرآلات برای هدایت آب به فوارهها و خانههای خصوصی استفاده میشد.
به طور مثال در قصر سلطنتی مینوآن (Minoan) در جزیره کرت (Crte) علاوه بر لولههای سفالینه برای لولهکشی و آبیاری، شیرهای نصب شدهای از جنس طلا، نقره و سنگ مرمر نیز وجود داشت.
بین سالهای ۱۰۰۰ قبل از میلاد تا ۴۷۶ بعد از میلاد استفاده از لولههای سربی و شیرهای مرمرین و نقرهای در حمامهای خصوصی و عمومی رونق گرفت.
در قرن چهارم میلادی نیز رومیان از لولهکشی و شیرآلات برای هدایت آب به ۱۱ حمام عمومی، ۸۵۶ حمام خصوصی و ۱۳۵۲ فواره و آب انبار استفاده میکردند.
در گذشته، شیر آب سرد و گرم خروجی واحدی نداشتند و آب خروجی از علم مستقل هر کدام یا بسیار سرد بود و یا بسیار گرم.
در سال ۱۹۷۳ میلادی (۱۳۱۶ شمسی)، آلموئن، دانشجوی ساکن شهر سیاتل واشنگتن، دست خود را زیر آب جوش خروجی از علم آب گرم سوزاند.
در نتیجه این حادثه ایده طراحی شیرآلات کلاسیک امروزی (که آب سرد و گرم به طور همزمان از یک علم خارج می شود) در ذهن او شکل گرفت.
طرح اولیه او مورد قبول واقع نشد و بین سالهای ۱۹۴۰ میلادی (۱۳۱۹ شمسی) و ۱۹۴۵ میلادی (۱۳۲۴ شمسی) او موفق شد یک شیر کلاسیک مقبول با عملکرد مناسب طراحی کند.
بالاخره مردم میتوانستند دمای آب خروجی از شیر را تنظیم کنند تا به دمای دلخواه خود برسند.
تاریخچه شرکت KWC ایران:
بحران الگوی مصرف آب ضرورت احداث کارخانهای مجهز و با استانداردهای بالا قادر به تولید شیرهای کممصرف باکیفیت و طراحی چشمگیر که استاندارد ملی را داشته باشد، ایجاد کرد.
لذا شرکت شیرهای ساختمانی وصنعتی ایران تحت لیسانس شرکت KWC سوئیس این مهم را به انجام رسانده و کارخانه را که مجهز به ریختهگری، ماشینکاری، پولیش، آبکاری و قالبسازی میباشد،
با انتقال تکنولوژی از KWC و تحت لیسانس آن برند، در سال 1363 در شهر صنعتی کاوه تأسیس و در سال 1380 به بهرهبرداری رسید و محصولات خود را به بازار ایران و بینالمللی عرضه مینماید.
این امر باعث ارتقاء استاندارد ملی شیرهای ساختمانی و همچنین ارتقاء فرهنگ مصرف آب در کشور گردیده است. امروزه KWC ایران به یکی از بزرگترین و معتبرترین تولیدکنندگان شیرآلات تحت لیسانس KWC سوئیس تبدیل شده است.
تاریخچه شرکت KWC سوئیس:
تاریخچه KWC سوئیس از 140 سال پیش در کارخانهای کوچک در شهری از سوئیس آغاز شده است. این کارخانه در ابتدا تولیدکننده جعبههای موسیقی بود و توسط آدلف کارر بنا شده است.
پس از مرگ وی والتر لوگینبول اداره کارخانه را بهعهده گرفت و تولید جعبههای موسیقی را متوقف و شروع به تولید شیرآلات کرد. KWC دارای خط تولید در کشورهای ایالات متحده آمریکا، آلمان و ایتالیا میباشد
در سال 2013 کمپانی مشهور سوئیسی به نام فرانکه (Franke) برند KWC را خرید و KWC زیرمجموعهای از برند معروف Franke به حساب میآید. لازم به ذکر است که نامگذاری KWC به دنبال Karrer and Weber Co
بوده است که نمادی از نام بنیانگذاران این برند قوی سوئیسی میباشد. تا امروز تنها نماینده رسمی KWC در خاورمیانه، شرکت شیرهای ساختمانی وصنعتی ایران (KWC IRAN) است.
|
|
|